Cautare

739 de rezultate pentru "expozitie de biciclete vintage la sun plaza" (7.35 secunde)
- De cand esti pasionat de pictura si cum a inceput totul? - Desenez de cand ma stiu, dar primele lectii adevarate, le-am primit incepand cu anul 1980, cand am avut sansa de a avea ca profesor de desen, in scoala generala, pe renumitul sculptor Vasile Ivan!
Pe 22 decembrie, liberalii calaraseni si mai multe oficialitati locale au sarbatorit in avans Craciunul, in cadru festiv, la Restaurantul Intim din Calarasi. La petrecere au luat parte oficialitati precum:
Multa lume a auzit de celebra pizzerie Cuptorul cu Lemne. ... Mai putini stiu insa ca in afara de sortimentele de pizza diverse, aceasta pizzerie gazduieste o expozitie senzationala de caricaturi, organizata de Clubul Caricaturistilor - Sorin Postolache.
La invitatia Muzeului Luvru, Muzeul National de Istorie a Romaniei (MNIR), in parteneriat cu Muzeul National de Arta al Romaniei (MNAR), Arhivele Diplomatice ale Ministerului Afacerilor Externe si Manastirile Putna, Sucevita si Sfintii Trei Ierarhi din Iasi, anunta deschiderea expozitiei Broderii de traditie bizantina din Romania.
La Muzeul Dunarii de Jos s-a desfasurat luna aceasta o expozitie ce a inclus atat pictori romani, cat si bulgari.
Recent, a avut loc vernisajul expoztiei de caricatura Zambete si grimase de iarna la Biblioteca Alexandru Odobescu din Calarasi. A fost o expozitie cu lucrari de calitate inalta, pe langa consacratii artisti plastici. ... Noul spatiu expozitional este excelent pentru astfel de manifestari.
Ziua Culturii Nationale este o sarbatoare nationala, care are loc anual in Romania pe 15 ianuarie cu scopul de a promova cultura, arta, si efortul academic. ... Evenimentul national nu trece neobservat de autoritatile publice locale.
Mihai Gabriel Boboc s-a nascut pe 18 iunie 1969 si este absolvent al Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti cu diploma de economist. Indragostit de desen inca din anii de scoala, Mihai Boboc a debutat cu o caricatura publicata in ianuarie 1990 in ziarul Adevarul.
In sala de expozitii a Bibliotecii Judetene Alexandru Odobescu din Calarasi a avut loc vernisajul expozitiei de pictura initulata Eternul feminin. Expun artisti din grupul Omicron, pasionati de mai multe ramuri ale artelor vizuale cum ar fi pictura, caricatura si fotografia.
Grimase de sezon, expozitie de caricatura, va avea vernisajul miercuri, 3 martie, la ora 15.00, la Centrul Cultural UNESCO Ionel Perlea, la Sala Atelier.
Grupul artistic Omicron din Calarasi a organizat in ziua de 5 martie cu sprijinul Bibliotecii Judetene Alexandru Odobescu, o interesanta expozitie generic Eternul feminin.
O noua expozitie semnata de Jimmy Stanescu la Muzeul Dunarii de Jos din Calarasi Jimmy Stanescu este un personaj atipic prin efervescenta creatoare de care da dovada, mai ales in zona desenului , tehnic utilizata pentru a crea portrete si caricaturi, in care evoca personalitati arhicunoscute ale lumii contemporane sau chipurile prietenilor, farara a neglija spatiul citadin, frumusetea corpului uman, fenomenul social al pandemiei sau scene care au ramas in memoria sa ca fiind pitoresti si demne de a fi evocate.
Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" aniverseaza 78 de ani de existenta in data de 17 mai 2014. Cu aceasta ocazie, la Muzeul Satului vor avea loc in perioada 16-28 mai, urmatoarele evenimente:
Parcul Vacaresti, intr-o expozitie la Antipa Parcul Natural urban Vacaresti va putea fi descoperit de public, sambata, la Noaptea Muzeelor, intr-o expozitie de fotografie deschisa la Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", arata un comunicat al institutiei.
La Biblioteca Nationala - mezanin, spatiul BiblioExpo, a avut loc recent vernisajul expozitiei Colectii de arta ale Bibliotecii Judetene George Baritiu din Brasov - prima expozitie in cadrul proiectului BiblioExpo.
Cum va arata pavilionul la expozitia universala Expo Milano 2015! ... Mediafax Romania traieste in armonie cu natura - va fi sloganul prin care se va promova tara noastra la Expo Milano 2015, expozitie universala ce se va desfasura in perioada 1 mai -31 octombrie.
Joi, 3 decembrie 2015, orele 18:00, are loc vernisajul expoztiei de fotografie Romania Civila. Spirit si expresie, un eveniment special care va avea loc la Galeria de Arta SENSO (Bd.
La Muzeul Municipiului Calarasi a fost vernisata o expozitie in memoria profesorului de modelism Pompiliu Popescu Profesorul Pompiliu Popescu Muzeul Municipal Calarasi din cadrul Primariei Municipiului Calarasi organizeaza expoziția de amintiri dedicata profesorului de modelism (aero-navo-racheto-automodele) Pompiliu Popescu. ... Tatal a fost dascal la biserica iar mama lui casnica.
www.argumentpress.ro - saptamanal de informatie, analiza si afaceri din Calarasi - informeaza: La 27 martie 2018 se implinesc 100 de ani UNIREA Basarabiei cu Romania. Sapte primari si 100 de persoane din Judetul Calarasi vor fi in Basarabia cu prilejul omagierii.
Intrare gratuita pentru domnisoare si doamne la Muzeul Antipa de 1 Martie (Autor: Mihai Cistelican) Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa anunta ca de 1 Martie doamnele si domnisoarele pot vizita gratuit institutia, informeaza News.ro.
google-analytics.com